آموزش سئو داخلی

سئو داخلی ON PAGE از جمله مهم‌ترین گام‌ها برای ورود به دنیای سئو است. با ما همراه باشید تا شما را به دل این دنیای شگفت‌انگیز ببریم. حتما جمله «هر تغییر بزرگی که می‌خواهید در دنیای پیرامونتان رقم بزنید، ابتدا از خودتان شروع کنید!» را بسیار شنیده‌اید! دنیای کسب‌وکارنیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر به دنبال بهبود رتبه وبسایتتان هستید یا می‌خواهید ترافیک سایتتان افزایش پیدا کند و یا کاهش رتبه الکسا برایتان مهم است، اطلاعات کارآمدی در باب تمامی این موارد دراختیارتان قرار خواهیم داد.

لازم نیست به سرعت و بدون برنامه‌ریزی و هدف گذاری صحیح، با پرداخت هزینه زیاد به دنبال رسیدن به اهداف خود باشید! درست است که تبلیغات، معرفی شدن در سایت‌های پر بازدید و تبلیغات کلیکی همگی به کسب‌وکارشما کمک می‌کنند، اما باید بدانید که پیش از تمام این اقدامات بایستی از خودتان شروع کنید و خودتان را برای مخاطب بهترین جلوه دهید! وگرنه اگر هزاران کاربر نیز به سمت شما سوق داده شوند، به راحتی شما را ترک خواهند کرد و کاربر و مشتری شما نخواهند شد.

بنابراین در وهله اول این چند سوال مهم را از خودتان بپرسید: آیا وبسایت من برای جامعه هدف کسب‌وکارمن مناسب است؟ آیا در وبسایت من محتوای ارزشمندی به کاربر ارائه می‌شود؟ آیا در سایت من مسیر درستی برای کاربر تعریف شده است؟ سرعت لود سایت و صفحات آن به اندازه کافی زیاد است؟ جواب منفی به هر یک از این سوالات، سئو داخلی وبسایت شما را نشانه می‌گیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا به صورت دقیق‌تری به قسمت‌های مختلف آموزش سئو داخلی و نحوه اجرای آن بپردازیم.

سئو داخلی چیست؟

به کلیه اقداماتی که در داخل سایت انجام می‌شود تا وبسایت در موتورهای جستجو به نتایج بهتری دست پیدا کند، سئو داخلی گفته می‌شود. سئو تکنیکال و سئوی محتوایی دو بازوی اصلی خدمات سئو داخلی هستند. در صورتی که این دو بخش به خوبی اجرایی شوند، وبسایت هدف، بهتر دیده شده و در نتیجه ورودی به سایت افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد. با اجرای اصولی تکنیک‌های مختلف سئو داخلی، وبسایت برای ورود کاربران و استفاده آن‌ها از خدمات مختلف آماده می‌شود.

سئو تکنیکال؛ بهینه‌سازی باید از داخل سایت آغاز شود!

به کلیه فعالیت‌هایی که دسترسی به قسمت‌های مختلف و در مجموع انجام اقدامات مختلف در وبسایت را برای کاربران راحت‌تر می‌کند، سئو تکنیکال می‌گویند.

برای درک بهتر اهمیت سئو تکنیکال، بهتر است بدانید در صورتی که شما نتوانید کاربر را در طول استفاده از وبسایت خود، به خوبی راهنمایی کنید و در واقع نتوانید او را در مسیر درست نیاز و هدفش قرار دهید و او را در میان حجم عظیمی از اطلاعات و راه‌های مختلف رها کنید، کاربر به سرعت از صفحه و وبسایت شما خارج شده و به سراغ رقبای شما خواهد رفت! بنابراین اجرای روش‌های مختلف سئو تکنیکال در وبسایتتان بر اعتبار شما افزوده و کسب‌وکارتان را رونق می‌دهد.

همان طور که پیشتر نیز به آن اشاره کردیم، سئو تکنیکال یکی از بازوهای اصلی سئو داخلی بوده و شامل اقدامات مختلفی است که در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

چه اقداماتی طی سئو تکنیکال انجام می‌گیرد؟

  • افزایش سرعت وب سایت

سرعت سایت از آن دست مواردی است که تاثیر بسیار زیادی در جذب و یا دفع مخاطب دارد. در حال حاضر در هر زمینه‌ای که فعالیت می‌کنید، حتما چندین رقیب بزرگ و قدر و صدها رقیب کوچک دارید؛ بنابراین لازم نیست کاربر برای رفع نیاز خود دقایق طولانی را برای لود وبسایت و بخش‌های مختلف آن صرف کند. اگر صفحات شما در چند ثانیه ابتدایی لود نشده و به کاربران نمایش داده نشود، کاربر از دست خواهد رفت. به همین سادگی!

بنابراین افزایش سرعت وبسایت موردی بسیار مهم و در عین حال ساده است که با چند اقدام می‌توان به آن دست یافت‌؛ به عنوان مثال استفاده از هاست پرسرعت، کاهش حجم تصاویر استفاده شده در صفحات مختلف و کاهش سایز کلی صفحه از جمله اقدامات مهم و ساده در افزایش سرعت سایت است.

  • لینک‌سازی داخلی

از جمله مهم‌ترین اقدامات سئو، لینک‌سازی است که نوع داخلی آن زیرمجموعه سئو تکنیکال قرار می‌گیرد. در واقع به بیان ساده، لینک‌سازی داخلی یعنی ایجاد پیوند و ارتباط میان صفحات مختلف وب سایت که مخاطب را در سایت نگه می‌دارد و این اقدام موجب افزایش ترافیک و بهبود رتبه سایت می‌شود.

اگر سایت فروشگاهی دارید و در مجله خود در رابطه با صندل‌های تابستانی زنانه، محتوا تولید کرده‌اید، می‌توانید در طول محتوای خود مخاطبان را به صفحه مقاله (بهترین لباس‌های تابستانی) هدایت کنید و همچنین در قسمتی دیگر مخاطب را به صفحه فروش صندل‌های تابستانی بکشانید تا بدین صورت از لینک‌سازی داخلی وبسایتتان بهره‌مند شوید.

  • ثبت نقشه سایت 

در حال حاضر میلیون‌ها وبسایت وجود دارد که در زمینه‌های مختلفی فعالیت می‌کنند. برای اینکه در میان میلیون‌ها وبسایت دیده شوید، ابتدا باید خودتان را به گوگل معرفی کنید. یکی از مهم‌ترین اقدامات در این زمینه، ثبت نقشه سایت و معرفی بخش‌های مختلف سایت به موتورهای جستجو است. در واقع سایت مپ لیستی از مهم‌ترین محتواهای ارائه شده در وبسایت را در اختیار موتورهای جستجو قرار می‌دهد و بر این اساس ایندکس شدن صفحات مختلف نیز راحت‌تر و سریع‌تر اتفاق می‌افتد.

  • تسهیل مسیر کاربران

ساده‌ترین راه‌ها همواره مورد پسند کاربران قرار می‌گیرند. مخاطبان شما به دنبال دستیابی سریع به اطلاعات و موارد مورد نیاز خود هستند و تمایل دارند تا در سریع‌ترین زمان ممکن نیازهای خود را برطرف کنند؛ از همین رو بهتر است گاهی خودتان را به جای مخاطب فرض کنید و نسبت به تسهیل روند دستیابی به اطلاعات و خرید اقدام کنید. هرچه پروسه دستیابی به اطلاعات، خدمات و محصولات شما آسان‌تر باشد، امکان موفقیت شما در جذب کاربر نیز بیشتر خواهد شد.

  1. توجه ویژه به URL

یکی از مهم‌ترین اقداماتی که طی سئو تکنیکال صورت می‌گیرد، بهینه‌سازی URL است. شاید در ابتدا این مسئله به اندازه کافی مهم به نظر نرسد، ولی باید بدانید که یو آر ال یا آدرس صفحه بایستی بهینه شده باشد. برای بهینه سازی URL بهتر است از زبان انگلیسی استفاده شود، از کلمه کلیدی مربوط به صفحه برای نوشته آن بهره ببرید، حروف و موارد اضافه حذف شده و ترجیحا از URL کوتاه برای صفحات مختلف استفاده کنید.

  • حذف صفحات 404

ممکن است صفحاتی در وبسایت شما وجود داشته باشند که پس از مدتی اقدام به حذف آن‌ها کنید و یا آدرس آن‌ها را تغییر دهید؛ بنابراین در این صورت در وبسایت شما صفحاتی وجود خواهند داشت که پیام 404 و بن‌بست را به مخاطب نمایش خواهند داد. در طی سئو تکنیکال این صفحات شناسایی و حذف می‌شوند تا در روند رشد وبسایت شما خللی وارد نشود.

  • استفاده از قالب ریسپانسیو برای سایت

بسیاری از مخاطبان شما از موبایل و تبلت برای دیدن وبسایت شما استفاده می‌کنند بنابراین سایت شما بایستی هم در صفحه کامپیوتر و لپ تاپ و هم در صفحه گوشی موبایل و تبلت به خوبی نمایش داده شود. شاید شما نیز با وبسایت‌هایی روبه‌رو شده باشید که در صفحه گوشی‌تان بسیار بی‌نظم و تقریبا غیرقابل استفاده نمایش داده شده‌اند؛ بنابراین اگر نمی‌خواهید نیمی از کاربران تان را از دست دهید بایستی وبسایت شما موبایل فرندلی باشد تا کاربران با هر وسیله‌ای بتوانند به خوبی به قسمت‌های مختلف آن دست یابند.

  • استفاده از تصاویر مناسب و جذاب

بسیاری از صاحبان وبسایت‌ها از تاثیر بسیار بالای تصاویر روی مخاطبان خود، بی‌اطلاع هستند. تصاویر بار بزرگی از زیبایی و جذابیت یک وبسایت را به دوش می‌کشند؛ در نتیجه به هر میزان که برای انتخاب تصاویر جذاب و مناسب زمان اختصاص دهید، به همان میزان هم شاهد افزایش بهره‌وری صفحات مختلف خود خواهید بود. 

در انتخاب تصاویر اصلا عجله نکنید و متناسب‌ترین تصویر را برای محتوای صفحه خود انتخاب کنید. هیچ گاه در یک صفحه بیش از حد از تصاویر استفاده نکنید، از تصاویر استفاده شده در سایر وبسایت‌ها کپی برداری نکنید (این کار به اعتبار شما لطمه می‌زند) و همچنین برای تصاویر خود alt مناسب بنویسید.( Alt تصاویر بایستی شامل کلمه کلیدی صفحه مربوطه بوده و بیش از حد طولانی نباشد و اصلی‌ترین مفهوم را منتقل کند)

در این قسمت به ۸ مورد از اصلی‌ترین اقدامات سئو تکنیکال که یکی از بازوهای اصلی خدمات سئو است پرداختیم. در ادامه نیز به بررسی سئوی محتوایی می‌پردازیم.

سئوی محتوایی؛ بهینه‌سازی باید از داخل سایت آغاز شود!

سئوی محتوایی از آن دست اقدامات ارزشمندی است که در حال حاضر بسیاری از کسب‌وکارها به دنبال فراگیری صحیح و به کار بستن آن در وبسایت خود هستند.

برای فراگیری سئوی محتوایی در ابتدا باید بدانید که مخاطبان باارزش‌ترین و بااهمیت‌ترین دارایی شما و کسب‌وکارتان هستند؛ بنابراین بایستی برای برطرف کردن نیاز آن‌ها بهترین و ارزشمندترین‌ها را به آن‌ها عرضه کنید.

در گذشته بازاریابی محتوایی به شکل و شیوه دیگری اجرایی می‌شد و در آن تنها موتورهای جستجو موردتوجه کسب‌وکارها قرار می‌گرفتند؛ به طوری که با تولید محتوای گوگل پسند، محتوا می‌توانست به رتبه‌های برتر گوگل راه یابد و چندان تفاوتی نداشت این دست‌یابی از طریق درست و یا نادرست انجام پذیرد؛ اما در حال حاضر موتورهای جستجو در این حوزه تغییر رویه داده و اصل تولید محتوا را کاربرپسند بودن آن قرار داده‌اند. کسب‌وکارها بایستی محتوای ارزشمندی تولید کنند که سئو شده نیز باشد؛ یعنی هم کاربر راضی و خشنود باشد هم گوگل!

اما چگونه محتوا هم کاربر پسند باشد هم گوگل پسند؟

برای اینکه محتوای شما هم کاربر پسند باشد هم گوگل پسند بایستی به نکات زیر توجه کنید.

  • تولید محتوای ارزشمند

در محتوایی که تولید می‌کنید سعی کنید تا کامل‌ترین و بهترین پاسخ را برای سوال کاربر خود بیابید. محتوایی ارزشمند است که چهارچوب داشته باشد و به صورت موثق پاسخ سوال مخاطب را بدهد. برای اینکه بتوانید محتوای ارزشمندی برای مخاطبانتان تولید کنید بایستی از نویسندگانی که به اصول سئو نیز آشنا هستند استفاده کنید.

  • تولید محتوای مستمر

برای اینکه وبسایت پویایی داشته باشید و بتوانید به صورت مستمر کاربران را به سمت کسب‌وکارتان سوق دهید، بایستی به صورت مستمر برای کاربران تان محتوا تولید کنید. این که تعداد مشخصی محتوا تولید کنید و پس از آن متوقف شوید، ضربه بزرگی بر پیکر تیم و سایت شما وارد خواهد کرد؛ بنابراین برنامه منظم ماهانه برای تولید محتوای وبسایتتان داشته باشید و به صورت منظم آن را اجرا کنید.

  • تصاویر

از اهمیت تصاویر در طول محتوای خود غافل نشوید. تصاویر می‌توانند مقصود شما را به خوبی به مخاطبانتان انتقال داده و محتوای شما را غنی‌تر کنند. برای انتخاب تصاویر قسمت‌های مختلف محتوای خود زمان کافی اختصاص دهید و با استفاده از تصاویر جذاب، مخاطب را در سایت خود نگه دارید.

  • استفاده مناسب از کلمات کلیدی

کلمات کلیدی بخش مهمی از محتوای شما هستند؛ اما نباید بیش از حد از آن‌ها استفاده کرد. در واقع کلمات کلیدی مخاطب و گوگل را به سمت محتوای شما هدایت می‌کنند؛ اما استفاده بیش از حد از آن‌ها، از ارزش محتوای ارائه شده می‌کاهد و محتوا را به یک محتوای مصنوعی و کم ارزش تبدیل می‌کند. 

جایگاه‌هایی که بایستی از کلمات کلیدی استفاده شود عبارت‌اند از عنوان اصلی نوشته یا تگ H1، در قسمت مقدمه، در متادیسکرپشن، در طول متن، در قسمت نتیجه‌گیری و در Alt تصاویر.

معمولا چگالی کلمه کلیدی حدود ۲٪ در نظر گرفته می‌شود؛ اما نویسنده می‌تواند با توجه به محتوای تولید شده حدود ۱ تا ۲٪ کلمه کلیدی در نوشته خود به کار ببرد.

  •  متادیسکرپشن

متادیسکرپشن‌ها تاثیر بسزایی در جذب مخاطبان به سوی یک محتوا دارند. در واقع متادیسکرپشن اولین رویارویی مخاطب با محتوای شماست و بر اساس آن تصمیم می‌گیرد وارد صفحه مربوط به محتوای وب سایت شما شود یا خیر! به خاطر داشته باشید که بهترین میزان متا حدود ۱۶۰ کاراکتر است.

این ۵ مورد که به بررسی آن‌ها پرداختیم، از جمله مهم‌ترین اقداماتی است که در قسمت سئوی محتوایی انجام می‌پذیرد؛ اما انتخاب هوشمندانه کلمات کلیدی و عبارات کلیدی نیز نکته بسیار مهمی در طول این مسیر است.

یاسئومی در زمینه سئو داخلی چه خدماتی به کسب‌وکارشما ارائه می‌کند؟

همان طور که در این مقاله بررسی کردیم، سئو داخلی یکی از بخش‌های بسیار مهم سئو است که کسب‌وکارها بایستی برای دیده شدن از آن بهره بگیرند.

ما در یاسئومی در کنار بسیاری از افراد متخصص، آماده ارائه بهترین خدمات در زمینه سئو داخلی به شما کاربران عزیز هستیم. خدماتی که در یاسئومی به شما ارائه می‌کنیم شامل هر دو بخش اصلی سئو داخلی می‌شود. 

در قسمت سئو تکنیکال در ابتدا وبسایت شما از لحاظ ساختار بندی و چارچوب، کدنویسی، سرعت لود، منوها و دسته‌بندی‌ها، تصاویر موجود در بخش‌های مختلف و جامعه هدف بررسی می‌شود و پس از آن تمام اقدامات لازم در راستای بهبود تمامی این موارد انجام می‌پذیرد.

همچنین در قسمت سئو محتوایی، تیم یاسئومی علاوه بر مشاوره در زمینه بهبود محتوای تولید شده، خدماتی از جمله تولید محتوای ارزشمند و مستمر را به کاربران خود ارائه می‌کند.

برای اینکه بتوانید از خدمات ما در حوزه خدمات سئو داخلی بهره‌مند شوید و همچنین اطلاعات بیشتری در رابطه با آموزش سئو داخلی کسب کنید، می‌‌توانید همین حالا به متخصصین ما در تماس باشید.

سوالات متداول

سئو داخلی شامل چند بخش اصلی می‌شود؟ 

این نوع سئو شامل دو بخش مهم سئو محتوا و سئو تکنیکال می‌شود که در کنار هم به شکل موازی به کار گرفته می‌شوند. 

رعایت چه مواردی در سئو محتوا تاثیرگذار است؟ 

محتوا بخش بسیار مهمی از هر وبسایت است و گوگل در رتبه‌بندی وبسایت‌ها برای این بخش اهمیت فراوانی قائل است. برای سئو این قسمت بنیادین، استفاده درست از کلمات کلیدی، محتوا های غیر متنی، نگارش صحیح و روان و تمرکز مفید روی موضوع، متادیسکریپشن ترغیب‌کننده و بسیاری مسائل دیگر نقشی کلیدی ایفا می‌کنند.

آیا افزایش سرعت سایت در بهبود فرایند سئو داخلی موثر است؟ 

بله. افزایش سرعت لود شدن سایت از پایه‌های اصلی سئو داخلی و به خصوص تکنیکال شناخته می‌شود. در صورتی که پس از ورود کاربر به سایت، اطلاعات در مدت زمان مناسبی ظاهر نشوند، کاربر سایت را ترک کرده و نرخ پرش شما افزایش خواهد یافت. با تنظیم سرعت سایت این مشکل را حل کنید. 

اطلاعات تکمیلی سئو داخلی
انواع  لینکسازی، تولید محتوا سئو شده، ساختار پیلار و کلاستر، تحقیق کلمات کلیدی
فعالیت ها  هدینگ، متادیسکریپشن، سئو تصاویر، پادکست
مزایا  افزایش رتبه، نرخ کلیک، برندینگ و …
بهترین ارائه دهنده شرکت یاسئومی
How to increase the SEO of your site (pure strategies)

چگونه سئو سایت خود را بالا ببریم؟ (استراتژی ‌های ناب)

چگونه سئو سایت خود را بالا ببریم؟ هر روزه میلیاردها...
مطالعه مقاله
طراحی سایت

طراحی سایت

طراحی سایت یکی از مهم‌ترین اقدامات و قدم‌ها برای...
مطالعه مقاله
فاصله و نیم فاصله در محتوا

فاصله و نیم فاصله در محتوا

رعایت فاصله و نیم فاصله برای مقالات یکی از نکات...
مطالعه مقاله
آنالیز سئو

آنالیز سئو سایت

آنالیز سئو سایت Seo Analyzer و پیدا کردن و رفع...
مطالعه مقاله
What is the best strategy for WooCommerce SEO

بهترین استراتژی برای سئو ووکامرس چیست؟

یکی از مهم‌ترین مراحل راه‌اندازی فروشگاهی اینترنتی،...
مطالعه مقاله
WordPress speedup plugins

افزونه های افزایش سرعت وردپرس

افزونه‌های افزایش سرعت وردپرس یکی از بخش‌های جدایی‌ناپذیر...
مطالعه مقاله
Google Hummingbird Algorithm

الگوریتم مرغ مگس خوار (Google Hummingbird)

الگوریتم مرغ مگس خوار Google Hummingbird که گوگل ...
مطالعه مقاله
The best WordPress plugins 2023

بهترین افزونه‌های وردپرس 2023

شناخت بهترین افزونه‌های وردپرس یکی از کارهایی...
مطالعه مقاله
Schema comprehensive training for SEO experts and site managers

آموزش جامع اسکیما برای متخصصین سئو و مدیران سایت‌ها

اسکیما یا همان Schema markup یکی از مباحث نوین...
مطالعه مقاله
New SEO sheet (year 1402) updated links

شیت جدید سئو (سال 1402) آپدیت لینک ها

شیت سئو داخلی + آپدیت + کامنت + بکلینک دستی +...
مطالعه مقاله
Everything about SEO content and the key principles of content SEO in 6 steps

همه چیز درمورد محتوای سئو شده و اصول کلیدی سئو محتوا در 6 گام

موفقیت در سئو به موارد مختلفی مرتبط است و برای...
مطالعه مقاله

نوشتارهای مختلف کلمات کلیدی

نوشتارهای مختلف کلمات کلیدی برای سئو محتوایی و...
مطالعه مقاله

جلب توجه بیلبوردی در صفحات

جلب توجه بیلبوردی در مقالات و صفحات سایت به شدت...
مطالعه مقاله

توسعه ساختار هدینگ

ساختار هدینگ چیست؟ آیا دقیقا می دانید ساختار هدینگ...
مطالعه مقاله

کار با شیت آن پیج

برای بهینه سازی مقالات قدیمی و به روز رسانی آنها...
مطالعه مقاله

تگ آلت تصاویر

تگ آلت تصاویر برای بهتر نوشته شدن و خروجی بهتری...
مطالعه مقاله

تسک های کلی وردرپرس

در این آموزش میخواهیم لیست کاملی از تسک های کلی...
مطالعه مقاله

نقشه سایت (sitmap)

یکی از راه هایی که خزنده گوگل در وب سایت شما سر...
مطالعه مقاله
Load More