تعرفه و خدمات افزایش سرعت سایت وردپرس
خدمات افزایش سرعت سایت وردپرسی برای بالا بردن سرعت لود سایت وردپرس (بهبود رتبه GTmetrix و بالا بردن رتبه PageSpeed Google)
خدمات افزایش سرعت سایت وردپرسی برای بالا بردن سرعت لود سایت وردپرس (بهبود رتبه GTmetrix و بالا بردن رتبه PageSpeed Google)
افزایش سرعت سایت یکی از اموری است که باید در لیست کارهای مربوط به سئو سایت شما قرار بگیرد. بهبود سرعت سایت از مهمترین قسمتهای بهینه سازی سایت است و باید دقت زیادی به آن داشته باشید. امروزه با توجه به سرعت گرفتن دنیای تکنولوژی، مردم دوست دارند در کمترین زمان ممکن به جواب خود برسند، یا خدمت مورد نظر را دریافت کنند. شما هیچ سایت موفق و کسب و کار آنلاین بزرگی را پیدا نمیکنید که سرعت لود سایت پایینی داشته باشد. پس برای این که به یک کسب و کار موفق تبدیل شده و کاربران خود را راضی نگه دارید، باید سرعت سایت خود را در تمامی بخشها افزایش دهید.
برای آموزش بالا بردن سرعت لود سایت وردپرس و بهینه سازی وردپرس با پلاگین ها تمامی محتوای این صفحه و مقالات که زیر همین صفحه لینک های دسترسی به آنها وجود دارد را مطالعه کنید.
سرعت سایت به مدت زمانی اشاره دارد که محتوای شما برای کاربر نمایش داده شود. زمانی که کاربر برای اولین بار وارد سایت شما میشود، برای دریافت تمامی عکسها و فایلها، باید مدت زمانی سپری شود تا تمامی اجزا به درستی در کنار هم قرار بگیرند. تنها پس از این مدت زمان است که کاربر میتواند با سایت شما تعامل کرده و به خرید یا استفاده از خدمات شما بپردازد. به این بازه زمانی، زمان لود سایت میگویند. هر چه سرعت سایت شما بیشتر باشد، این بازه زمانی نیز کوتاهتر خواهد بود.
طبق تحقیقات انجام شده، تنها با ۲ ثانیه افزایش زمان لود سایت، شاهد افزایش ۳۲ درصدی نرخ پرش خواهید بود. هر ثانیهای که کاربر منتظر لود سایت شما میماند، نرخ تبدیل آن ۴.۴۲ درصد کاهش مییابد؛ این یعنی خرید کمتر از سرویس و سایت شما. اگر زمان لود سایت شما بیشتر از ۴ ثانیه طول بکشد، از ۴ بازدیدکننده، ۱ نفر سایت شما را ترک خواهد کرد. این آمار نشان میدهد سایتهایی که زمان لود آنها حداکثر ۲ ثانیه است، بیشترین نرخ تبدیل مشتری را دارند.
یکی از کلیدیترین و مهمترین فاکتورهای سئو سایت، سرعت و تجربه کاربری است. بخش اعظم تجربه کاربری نیز به مدت زمان انتظار آنها و سرعت لود بستگی دارد. پس هر چه سایت شما سریعتر لود شود، کاربر از سایت شما راضیتر خواهد بود. بدین وسیله حتی امکان بازگشت کاربران نیز افزایش مییابد.
از طرف دیگر، یکی از مهمترین کانالهای ورود کاربر، موتورهای جستجو هستند. در سالهای اخیر، گوگل، ایندکس موتور خود را بر پایه موبایل تنظیم کرده است. امروزه اکثر بازدیدهای انجام شده از سایتها نیز توسط موبایل انجام میپذیرند. کاربران موبایل بیشتر از هر پلتفرم دیگری به افزایش سرعت سایت نیاز دارند. گوگل نیز به تمامی این موارد اهمیت داده و یکی از فاکتورهای رنکینگ خود را، تجربه کاربری و افزایش سرعت سایت بیان میکند.
سایت هایی که برای بررسی و آنالیز سرعت صفحات سایت مناسب هستند. هر کدام از ابزارها برای تست سرعت لود سایت می تواند نمره متفاوتی را براساس سنجه های خودش به شما بدهد.
هزینه دوره آموزش افزایش سرعت سایت وردپرسی برای هر نفر یک میلیون تومان است (۱ میلیون تومان) که در دوره جامع آموزش راه های افزایش سرعت سایت وردپرسی به سوال چگونه سرعت سایت را بالا ببریم؟ به صورت کامل پاسخ می دهیم و افزایش سرعت بارگذاری وردپرس را به همراه معرفی افزونه ها به شما یاد می دهیم.
سرعت سایت رابطه عکس با زمان لود سایت دارد. هر چه زمان لود سایت شما کمتر باشد، سرعت سایت شما نیز افزایش پیدا میکنید. رسیدن به زمان لود کمتر به افزایش نرخ تبدیل و اعتماد کاربران کمک زیادی میکند. طبق تحقیقات انجام شده، بهترین زمان برای لود سایت بین ۱ الی ۳ ثانیه است. پس از این، با هر ثانیه افزایش زمان لود، کاربران بیشتری را از دست خواهید داد. بهتر است با استفاده از روشهای بالا بردن سرعت سایت وردپرسی، زمان لود سایت خود را به این بازه زمانی برسانید.
استفاده از خدمات افزایش سرعت سایت به طور حتم برای سایت مفید خواهد بود، اما نباید دیگر ویژگیها و بخشهای مهم سایت را فدای سرعت کرد. به طور مثال همانطور که در بخش بهینه سازی تصاویر گفتیم، نباید بهینه سازی را تا حدی انجام دهید که چهره سایت شما خراب شود. در برخی مواقع، بهینه کردن و استفاده از تکنیکهای مختلف برای افزایش سرعت سایت منجر به تداخل بین کدها میشود. در چنین مواقعی، امکان کار نکردن بخشهای مختلف یا افزونههای مختلف سایت دور از ذهن نیست. هدف اول شما در افزایش سرعت سایت، باید حفظ ظاهر و کارکرد اصلی سایت باشد و سپس بخشهای مختلف را بهینه کنید
قبل از این که وارد بحث آموزش افزایش سرعت سایت شویم، بهتر است تعداد از عوامل موثر روی سرعت سایت را بشناسید. اول عاملی که سرعت هر سایت را تحت تاثیر قرار میدهد، سرور و هاست است. سرعت هاست یا سرور نیز به عواملی مانند سیستم عامل، پهنای باند، نوع سیستمهای سرور و قدرت سخت افزاری سرور بستگی دارد. عامل دیگر، کدهای درون قالب و سیستم عامل سایت است. عامل دیگری که به این مورد مربوط میشود، افزونههای نصب شده و در حال استفاده است. برای بالا بردن سرعت سایت بهتر است از افزونههای کمتر و بهینهتر استفاده کنید. همچنین بهتر است میزان استفاده از منابع و اسکریپتهای خارجی را نیز کاهش دهید.
کاهش سرعت سایت بیدلیل نیست و همیشه میتوانید با شناسایی مشکلات، سرعت سایت خود را افزایش دهید. در این بخش میخواهیم به معرفی تعدادی از راهکارهای مهم و کلیدی برای افزایش سرعت سایت بپردازیم.
برای بهبود سرعت سایت راه های زیادی وجود دارد که همه آنها با هم برای شما یک سایت با لود کمتر از ۲ ثانیه را ممکن میسازد. تمامی صفحات باید در صورت بهینه سازی وردپرس باز هم بررسی شده و با ابزارهای تست سرعت سایت که در بالا آوردیم، آنالیز شوند.
هر وب سایتی با توجه به معماری آن، از هزاران سطر کد تشکیل شده است. برای این که کاربر بتواند صفحه شما را مشاهده کند، درخواستی توسط مرورگر به سرور شما ارسال میکند. در این لحظه، سرور کدها را به صورت یک فایل HTML درآورده و نزد سیستم کاربر ارسال میکند. فرض کنید این فرایند برای هزاران کاربر تکرار شود، در این صورت به سرور شما فشار آمده و سرعت آن کاهش مییابد. در این مواقع، کش کردن به کار شما میآید. سرور فایلهایی که به طور معمول از آن درخواست میشود را به صورت آماده و در یک بخش جدا به نام حافظه کش نگه داری میکند و در صورت درخواست، در کمترین زمان برای کاربر نشان میدهد.
طراحان وب و برنامه نویس، برای این که کدهایشان مرتب باشد، به طور معمول از فواصل زیادی در بین کدها استفاده میکنند. این فواصل موجود در بین کدهای HTML، JS و CSS باعث میشود 20 درصد از سرعت لود را به خود اختصاص میدهند. پس با از بین بردن و فشرده کردن کدها به نحوی که هیچ فاصلهای وجود نداشته باشد، میتوانید سرعت سایت خود را افزایش دهید. روند فشرده سازی کدها را میتوانید با ابزارهای مختلف و رایگان انجام دهید.
کش شدن صفحات در مرورگر، تفاوت چندانی با کش توسط سرور ندارد. به جای ذخیره شدن فایلهای نهایی و مورد نیاز در سرور سایت، این بار این فایلها در نزد مرورگر کاربران ذخیره میشوند. اکثر سایتها و رسانهها از این روش برای افزایش سرعت سایت استفاده میکنند. با به کار گرفتن این روش دیگر نیاز نیست تا فرایند لود سایت شما از صفر شروع شود.
یکی از مهمترین و کاربردیترین روشها برای افزایش سرعت سایت، استفاده از LAZY LOAD یا بارگزار تنبل است. این فرایند برای لود شدن تصاویر و فایلهای ویدئویی به کار میرود. با این فرایند، تا زمانی که کاربر به بخش تصویر یا ویدئو مورد نظر نرسد، لود این اجزا انجام نخواهد گرفت. برای انجام بارگذاری تنبل تصاویر نیز میتوانید از پلاگینها یا ابزار مختلفی استفاده کنید.
تمامی اجزای سایت شما روی هاست قرار دارد و هر چه عملکرد هاست شما قدرتمند باشد، سرعت سایت شما نیز بهتر خواهد بود. اکثر سایتهایی که بر روی سرورها و هاستهای اشتراکی میزبانی میشوند، سرعت بسیار کمی دارند و این امر به دلیل به اشتراک گذاشتهشدن منابع سرور است.
میتوانید سایتهای خود را با استفاده از سیستمهای مدیریت محتوای مختلف به اجرا درآورید. نکتهای که باید در نظر بگیرید، مقدار منابع مورد نیاز و مصرفی این سیستمها است. هر چه یک سیستم مدیریتی بهینهتر باشد، به افزایش سرعت سایت شما نیز کمک میکند. از طرف دیگر، قالبی که استفاده میکنید، نقش تعیین کننده در سرعت سایت دارد. به همین منظور میتوانید از خدمات بهینه سازی و سئو تیم یاسئومی برای افزایش سرعت سایت استفاده کنید.
به طور معمول، حجم اعظمی از صفحات هر سایت را، فایلهای تصویری تشکیل میدهند. هر چه تصاویر شما حجم کمتری داشته باشند، سرعت سایت نیز افزایش خواهد یافت. در نظر داشته باشید که در هنگام کاهش سایز تصاویر، بهتر است زیاده روی نکنید. این مورد میتواند منجر به از دست دادن کیفیت تصویر شده و چهره سایت شما را خراب کند. امروزه فرمتهای تصویری مختلفی وجود دارند که استفاده از آنها برای سایت، بسیار سودمند خواهد بود. از فرمتهای تصویری جدید که برای افزایش سرعت سایت استفاده میشود، میتوان به WEBP و AVIF اشاره کرد.
مرورگر شما پس از این که کدهای خام قالب یا سایت را دریافت کرد، سایت را برایتان نمایش میدهد. موتور جستجوی گوگل نیز با سایت شما چنین تعاملی را انجام میدهد. هرچه تعداد کدهای درون صفحه کمتر باشد، سرعت سایت نیز افزایش مییابد. اکثر کدنویسها به اشتباه از کدهای CSS به صورت مستقیم و درون خطی در کدهای HTML استفاده میکنند. این کار میتواند به صورت تکراری در بخشهای مختلف یک صفحه تکرار شود. چنین کارهایی سرعت سایت را کاهش میدهند. به همین منوال، وجود تعداد توابع زیاد مانند توابع PHP در قالب نیز میتوان در کاهش سرعت آن نقش داشته باشد. به همین خاطر بهتر است از قالبهایی استفاده کنید که این عوامل در آن وجود نداشته باشد.
این قابلیت، یک راه ارتباطی است. این راه ارتباطی بین مرورگر کاربران و سروری که سایت روی آن قرار دارد اجرا میشود. همانطور که بارها گفتیم، مرورگر، با ارسال یک درخواست به سرور، اطلاعات سایت را دریافت کرده و بعد از رندر، به کاربر نشان میدهد. در اکثر سایتها، تمامی کدها به یکباره توسط مرورگر دریافت شده و سپس نمایش داده میشوند. در صورتی که از تکنیک KEEP ALIVE استفاده کنید، افزایش سرعت سایت را شاهد خواهید بود. در این تکنیک، ابتدا کدهای HTML دریافت شده و به ترتیب کدها و فایلهای دیگر درخواست و دریافت میشوند.
با کمک سی دی ان می توانید خیلی از موارد را برای بهتر شدن سرعت سایت هندل کنید. کلوفلر سرویس سی دی ان مناسبی برای سایت های ایرانی است. تنظیمات کلودفلر بسیار ساده است و آموزش های زیادی برای این مساله وجود دارد.
موارد ذکر شده تنها بخشی از کارهایی است که میتوانید برای افزایش سرعت سایت خود بکنید. برخی روشها و امور دیگر نیز هستند که انجام آنها به نیروی حرفهای نیاز دارد. تیم یاسئومی با استفاده از حرفهایترین افراد در زمینه سئو و بهینه سازی سایت، تمامی کارهای قابل انجام برای افزایش سرعت سایت را برای شما انجام میدهد.
خدمات افزایش سرعت سایت های وردپرسی با بیش از ۲۰ نمونه کار قوی ماهانه در زمینه بهبود سرعت سایت یکی از جدید ترین و ارزشمند ترین سرویس های سئو سایت شرکت تخصصی سئو ما است.
تیم یاسئومی با تجربه چندین ساله در زمینه سئو و بهینه سازی سایت، خدمات افزایش سرعت سایت را ارائه میدهد. با تجربه تیم یاسئومی، سرعت هر نوع سایت و مدیریت محتوایی قابل افزایش خواهد بود. برای این که کاربران بیشتری را به کاربران دائمی، یا مشتری دائمی تبدیل کنید، میتوانید از خدمات بالا بردن سرعت لود سایت وردپرسی یاسئومی بهره بگیرید.
ارائه پکیج های خدمات حرفه ای افزایش سرعت سایت وردپرسی تضمینی (بازگشت وجه) با بهترین قیمت در شرکت تخصصی سئو یاسئومی
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.